|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
| Jak ustawić avatar - felieton | |
| 2010.07.23; 09:41 / Patrykocz | komentarzy (4) |
Witam. Jako, że wielu z was ma problem, by ustawić avatar w swoim profilu, wyszedłem z inicjatywą napisania jak to zrobić, jeżeli można to tak nazwać, bardzo krótkiego felietonu. Zacznijmy może od zalogowania się, to chyba potrafi każdy. Kolejnym krokiem jest kliknięcie po zalogowaniu na 'USTAWIENIA'. Po przyciśnięciu na tą opcję pojawi nam się okno, w którym zobaczymy nasze dane osobowe. Pod 'zainteresowaniami' mamy trzy ważne w profilu funkcje: USTAWIENIA, HASŁO i AVATAR. Obok tych funkcji widnieje czerwony napis ZMIEŃ . Klikamy go(ten obok AVATARU). Obrazek musi mieć wymiary 50x50 pikseli, oraz uwaga !!! Musi posiadać nazwę użytkownika, np. masz nick gucio, to obrazek musi być nazwany gucio.jpg.!!!(najlepiej zapisać obrazek na pulpicie i nazwać go tak jak opisałem obok) Klikamy przeglądaj. Po wybraniu obrazka klikamy ustaw. G o t o w e ! ! ! Dziękuje za poświęcenie chwili. Myślę, że pomogłem. |
|
| źródło: Kopara | |
Strona do druku |
|
|
|
1| TIto 2010.07.23 09:53 Pooomogło :D aż wstyd sie przyznac ze nie doczytałem, ze trzeba nazwac tym samym nickiem zdjecie;/
|
|
|
2| avatar12374 2010.07.23 10:55 Pomogło ;D thx za porady ;p
|
|
|
3| Schweinsteiger 2010.07.27 18:51 ja juz mam avatar od roku
|
|
|
4| krol1997 2010.08.29 21:08 Bardzo pomogło :]
|
Serwis www.fcbayern.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Jeżeli którykolwiek z komentarzy łamie regulamin witryny, zgłoś administratorowi. |

| 1. | Thomas Müller | 1 |
| 2. | Bastian Schweinsteiger | 1 |
| ||

"Trener znajdzie jakiś wariant!" |
Jak ustawić avatar - felieton |
Felieton : Drużyna idealna |
„Apetyt” na sukces |
Felieton: Od zera do bohatera |
| Ubezpieczenia Dzierzoniow, HDI Dzierzoniow, Rajdy, galerie, zdjęcia, Darmowe Aliasy, Projektowanie Stron Internetowych, |

![]() |

|
Zarejestrowanych: 926 Ostatnio dołaczył: kondzik1999 Ostatnio komentował: RmaistersFUN Wszystkich wiadomości: 1079 Wszystkich filmów: 73 Wszystkich komentarzy: 3877 Dzisiaj wiadomości: 0 Dzisiaj filmów: 0 Dzisiaj komentarzy: 0 |

| Copyright 2005-2008 Wszystkie Prawa Zastrzeżone FCBayern.pl | Design by maiki, cms by compose |