|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
| Kicker: Bramkarz, Butt nr 3 w Bundeslidze | |
| 2010.07.23; 15:51 / Krzaku | komentarzy (8) |
Jak co roku magazyn sportowy Kicker podsumował formę wszystkich zawodników w sezonie 2009/10. Zaczął od bramkarzy i klasyfikacja na najlepszego goalkeppera w Bundeslidze ubiegłego sezonu wygląda następująco:
Klasa światowa: brak bramkarzy Klasa reprezentacyjna: 1. Manuel Neuer - 24 lata (Schalke 04) 2. Tim Wiese - 28 (Werder Brema) Klasa ligowa: 3. Hans Joerg Butt - 36 (FC Bayern) 4. Jaroslav Drobny - 30 (Hertha Berlin) 5. Frank Rost - 37 (Hamburg SV) 6. Roman Weidenfeller - 29 (BVB) 7. Jens Lehmann - 40 (VfB Stuttgart) W polu widzenia: Diego Benaglio - 26 (Wolfsburg) Heinz Müller - 32 (Mainz) Na pewno zdziwić może brak wśród nominowanych w tej kategorii bramkarza Bayeru Leverkusen Rene Adlera. W klasyfikacji zabrakło miejsca również dla tragicznie zmarłego Roberta Enke, który w tym sezonie rozegrał jednak tylko kilka spotkań w barwach Hannovera96. |
|
| źródło: magazyn Kicker | |
Strona do druku |
|
|
|
1| avatar12374 2010.07.23 15:56 dobrze Butt ;]
|
|
|
2| kopara 2010.07.23 20:21 cóż jest w formie, należy mu sie 3 miejsce
|
|
|
3| kasa5 2010.07.23 21:59 Super Butt
|
|
|
4| mariuszpacholar 2010.07.24 09:57 but grał świetnie w meczu o 3 miejsce niewiem z kąd te zaskoczenia
|
|
|
5| kopara 2010.07.24 17:00 ja nie jestem zaskoczony
|
|
|
6| kapibar23 2010.07.26 08:01 wszystko ladnie pieknie, butt jak najbardziej zasluzenie znalazl sie na pudle;) ale ale co dalej??? nie ujmujac umiejetnosciom butta to dlugo nie pociagnie na tym poziomie... wiek swoje niestety robi a nastepcy nie widac, dzialacze chyba tez tego nei dostrzegaja ;/ jak zwykle wiele mowia o wzmocnieniach a zmian nie widac;/ wolalbym zeby milczeli niz robili kibicom jakiekolwiek nadzieje;/ co nie zmienia faktu ze kiedys musza sie obudzic tylko pytanie kogo wtedy wykupia skoro bramkarze to towar deficytowy i ciezko znalezc kogos konkretnego na szybkosci a czuje ze tak bedzie w wypadku bramkarza w FCB ;/
|
|
|
7| Krzaku 2010.07.26 14:17 Mogę cię pocieszyc Kapibar23 w ManUtd VdS ma 40 lat :) i też następcy nie widac (no chyba, że ktoś widzi w tej roli Kuszczaka). Bramkarze na rynku w tej chwili? W miarę młodzi i dobrzy? De Gea, Akinfeev, Lloris, Neuer, może Mandanda, może Adler...A takto w lidze brazylijskiej na pewno się kilku znajdzie ;P
|
|
|
8| kapibar23 2010.07.26 18:13 dzieki za troske ale nie jestem spokojniejszy... united predzej czy pozniej sciagna neuera, kwestia czasu, a van der sar jest tylko jeden... szczerze mowiac to nie wiem ktory z tych bramkarzy pasowalby van gaalowi, gosc ma ciezki charakter ale wydaje mi sie ze de gea albo asenjo, vGaal poprowadzilby ich kariery mocna reka;)
|
Serwis www.fcbayern.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Jeżeli którykolwiek z komentarzy łamie regulamin witryny, zgłoś administratorowi. |

| 1. | Thomas Müller | 1 |
| 2. | Bastian Schweinsteiger | 1 |
| ||

"Trener znajdzie jakiś wariant!" |
Jak ustawić avatar - felieton |
Felieton : Drużyna idealna |
„Apetyt” na sukces |
Felieton: Od zera do bohatera |
| Ubezpieczenia Dzierzoniow, HDI Dzierzoniow, Rajdy, galerie, zdjęcia, Darmowe Aliasy, Projektowanie Stron Internetowych, |

![]() |

|
Zarejestrowanych: 926 Ostatnio dołaczył: kondzik1999 Ostatnio komentował: RmaistersFUN Wszystkich wiadomości: 1079 Wszystkich filmów: 73 Wszystkich komentarzy: 3877 Dzisiaj wiadomości: 0 Dzisiaj filmów: 0 Dzisiaj komentarzy: 0 |

| Copyright 2005-2008 Wszystkie Prawa Zastrzeżone FCBayern.pl | Design by maiki, cms by compose |