|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
| Koniec marzeń o Khedirze | |
| 2010.07.24; 15:31 / Patrykocz | komentarzy (16) |
Sami Khedira, to piłkarz, który w ostatnich tygodniach był łączony z dwoma wielkimi klubami - Realem Madryt i Bayernem Monachium. Ci drudzy niestety musieli pogodzić się ze smakiem porażki, bowiem, Sami zdecydował, że jeżeli ma dojść do transferu, to chce się przenieść do Madrytu.
Jose Mourinho chwali Niemca i chętnie chciałby go mieć u siebie w składzie. Jedynym problemem jest ponoć umowa Samiego z Bayernem, która została zawarta przed Mistrzostwami Świata. Khedira postanowił wziąć sprawy we własne ręce i powiedział co o tym sądzi: "Kluby(Real i Stuttgart) są w stałym kontakcie. Chcę pracować dla Portugalczyka, to pewne. On jako trener zawsze mi imponował Jego futbol jest zgodny z moim postrzeganiem tego sportu, perfekcyjna taktyka, znakomita defensywa i skuteczny kontratak." - komplementował szkoleniowca Realu. "Żaden inny klub nie może równać się z Realem Madryt. Jeśli odejdę z Bundesligi to tylko do Los Blancos!" - zakończył zawodnik. |
|
| źródło: bild.de | |
Strona do druku |
|
|
|
1| kamilex19 2010.07.24 16:29 "Żaden inny klub nie może równać się z Realem Madryt." - żałosne
|
|
|
2| Krzaku 2010.07.24 16:52 A co Real takiego osiąga? NIC! No ale tak to jest jak się zatrudnia żałosnych trenerów, którzy nie umieją okiełznac tzw. "gwiazdeczek". Za dużo tego w Realu jestem ciekaw jak sobie Mourinho poradzi...Życzę miłego siedzenia na ławce, a kto wie może i na trybunach Khedira :) Leci na kasę i tyle...Żaden inny klub nie daje tyle kasy, co Real Madryt to prawda ;)
|
|
|
3| kopara 2010.07.24 17:04 wiem, że teraz spadnie na mnie masa złośliwych komentarzy, ale mimo tego, że kibicuje Bayernowi obawiam sie realu, gdyż Mourinho to świetny taktyk i twardy trener, jeżeli uda mu się okiełzać jak już wspomniał Krzaku te gwiazdy, to real będzie bardzo groźny
|
|
|
4| Poldii 2010.07.24 17:16 Khedira niech idzie do Realu i ciekawe co osiągnie . Może teraz Real zaskoczy w tym senonie z nowym trenerem . nigdy nic nie wiadomo .
|
|
|
5| kapibar23 2010.07.24 22:20 czemu mnie to nie dziwi???
|
|
|
6| eriko 2010.07.25 10:39 jemu bardziej chyba chodzi o historie bo real jest najbardziej utytułowanym klubem na świecie i nie zawsze robili wielkie transfery,bo te transfery zaczeły sie w 2000 roku czyli od przejęcia władzy pereza bo przed nim był lorenzo sanz który zbudował skład za małe pieniądze i wygrał dwa razy lige mistrzów a perez tylko raz.
|
|
|
7| eriko 2010.07.25 10:40 i myśle że dzięki mourinho real znowu może być wielki
|
|
|
8| mariuszpacholar 2010.07.25 12:30 to kogo Bayern kupi niedługo koniec trans...nawet Wisła kupuje a my co tylko się osłabiamy sprzedażami.
|
|
|
9| Krzaku 2010.07.25 14:55 Nerlinger twierdzi, że nikogo nie trzeba kupowac...
|
|
|
10| kopara 2010.07.25 20:14 jak tak twierdzi, to oznacza, że nikogo nie kupią;/
|
|
|
11| Krzaku 2010.07.25 21:10 Lepiej żeby kupili, bo obrona mnie nie przekonuje...;/
|
|
|
12| kopara 2010.07.25 22:06 obrona kuleje.
|
|
|
13| kapibar23 2010.07.26 08:08 obrona kuleje a wszyscy mowia o wzmocnieniu pomocy, cos tu jest nei tak jak byc powinno, zarzad zbyt slepo wierzy w demichelisa i van buytena ;/ to sredniacy i taka jest prawda, final ligi mistrzow jest tego najlepszym przykladem, milito wkrecal ich w ziemie ;/ nie zaluje ani nie placze za khedira bo dla mnie od samego poczatku pomysl byl i nadal jest bezsensowny, no chyba ze srodek obrony stanowiliby defensywni pomocnicy, tyle ze przekwalfikowanie ich na obroncow zajeloby troche czasu czego nie mamy! mowicie obrona, jak dla mnie to 2 sa pewni - lahm i badstuber, pozostaje jednak jeszcze 2 zawodnicy, jakos nie widze contento na bocznej obronie;/ o van buytenie wole sie nie wyrazac... demichelis gral jak kobieta wszystko ladnie i pieknie ale tak jak kobiet gdy dostawal okresu to bylo beznadziejnie;/
|
|
|
14| kapibar23 2010.07.26 09:34 ku... czemu zarzad nie siegnie po godina??? wlasnie czytalem ze koles kosztuje 18 baniek ale ma 24 lata wiec chyba mogliby sie szarpnac :(
|
|
|
15| Schweinsteiger 2010.07.27 18:49 Szkoda przynał by sie bayernowi jakis reprzezentant Niemiec.Ale niech bayern kupi jakiego obronce.
Obrona w bayernie kuluje
|
|
|
16| simo1 2010.07.28 20:25 obrone mamy do kitu czeba kupic najlepzszych obronców napastnicy są dobrzy i pomoc też ale obrona naprawde jest do kitu ?
|
Serwis www.fcbayern.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Jeżeli którykolwiek z komentarzy łamie regulamin witryny, zgłoś administratorowi. |

| 1. | Thomas Müller | 1 |
| 2. | Bastian Schweinsteiger | 1 |
| ||

"Trener znajdzie jakiś wariant!" |
Jak ustawić avatar - felieton |
Felieton : Drużyna idealna |
„Apetyt” na sukces |
Felieton: Od zera do bohatera |
| Ubezpieczenia Dzierzoniow, HDI Dzierzoniow, Rajdy, galerie, zdjęcia, Darmowe Aliasy, Projektowanie Stron Internetowych, |

![]() |

|
Zarejestrowanych: 925 Ostatnio dołaczył: kawa Ostatnio komentował: krol1997 Wszystkich wiadomości: 1078 Wszystkich filmów: 73 Wszystkich komentarzy: 3875 Dzisiaj wiadomości: 3 Dzisiaj filmów: 0 Dzisiaj komentarzy: 0 |

| Copyright 2005-2008 Wszystkie Prawa Zastrzeżone FCBayern.pl | Design by maiki, cms by compose |