|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
| Altintop chce grać! | |
| 2010.07.24; 16:47 / Krzaku | komentarzy (6) |
27-letni Hamit Altintop już na początku czerwca przedłużył kontrakt z Bayernem, lecz dopiero teraz zdradził, dlaczego tylko o 1 rok. "Tak, miałem oferty z innych drużyn. Jednak FC Bayern to klub z najwyższej półki, zespół jest zgrany, dobrze mi się żyje w Monachium, a perspektywy sportowe są doskonałe, a poza tym to team, który znowu może odnieść wielki sukces w Lidze Mistrzów" powiedział Turek.
W ubiegłym sezonie reprezentant Turcji w FCB pełnił rolę zmiennika i dopiero w końcówce sezonu naprawdę przydał się Bayernowi. Teraz chce sobie wywalczyć „na stałe” miejsce w pierwszym składzie. "Nie chcę jednak tylko się przyglądać. Dlatego też powiedziałem sobie: spróbuj, możesz tutaj zostać jeszcze rok. Nie mam nic do stracenia, więc jestem spokojny." stwierdził Hamit. Jego zapowiedzi o walkę w pierwszej „11” na pewno nie są bezpodstawne-jest to przecież bardzo ambitny zawodnik. |
|
| źródło: www.sport.de | |
Strona do druku |
|
|
|
1| kopara 2010.07.24 17:03 według mnie powinien otrzymywać więcej szans na grę, to wartościowy piłkarz.
|
|
|
2| przemek7128 2010.07.24 18:24 Zgadzam sie z toba. ale czy sie doczekamy wkoncu transferu jakiegos bo nudy:P
|
|
|
3| jozekpowrozek 2010.07.24 20:59 jest w Bayernie kilku zawodników którzy nie zawsze grają w pierwszej "11" ale nie powinniśmy ich sprzedawać bo są bardzo potrzebni. tacy zawodnicy to właśnie Altintop a razem z nim Klose, Gomez, Pranić (czy jakoś tak się go pisze) Badstuber i kilku innych. oni są u nas bardzo potrzebni i witać to gdy są kontuzje albo kartki, wtedy nie widać braków bo oni świetnie je uzupełniają.
|
|
|
4| kopara 2010.07.25 20:13 Także bym jednak ich nie sprzedawał, chyba, że naprawde trafi się godna oferta, wtedy można się zastanowić, ale Pranjić musi zostać.
|
|
|
5| Schweinsteiger 2010.07.27 17:37 Zgadzam sie z koparom trzeba dac mu szanse
|
|
|
6| simo1 2010.07.28 20:22 tylko jedeą sznse
|
Serwis www.fcbayern.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Jeżeli którykolwiek z komentarzy łamie regulamin witryny, zgłoś administratorowi. |

| 1. | Thomas Müller | 1 |
| 2. | Bastian Schweinsteiger | 1 |
| ||

"Trener znajdzie jakiś wariant!" |
Jak ustawić avatar - felieton |
Felieton : Drużyna idealna |
„Apetyt” na sukces |
Felieton: Od zera do bohatera |
| Ubezpieczenia Dzierzoniow, HDI Dzierzoniow, Rajdy, galerie, zdjęcia, Darmowe Aliasy, Projektowanie Stron Internetowych, |

![]() |

|
Zarejestrowanych: 925 Ostatnio dołaczył: kawa Ostatnio komentował: krol1997 Wszystkich wiadomości: 1078 Wszystkich filmów: 73 Wszystkich komentarzy: 3875 Dzisiaj wiadomości: 3 Dzisiaj filmów: 0 Dzisiaj komentarzy: 0 |

| Copyright 2005-2008 Wszystkie Prawa Zastrzeżone FCBayern.pl | Design by maiki, cms by compose |