|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
| Nerlinger- „Nie potrzeba wzmocnień” | |
| 2010.07.25; 14:37 / Krzaku | komentarzy (17) |
Dyrektor sportowy Bayernu Monachium Christian Nerlinger uważa, że Bawarczykom nie są potrzebne wzmocnienia i rozgrywki Bundesligi mogłyby ruszyć już w tym momencie. ”Nasze działania na rynku transferowym są w zasadzie zakończone. Nie obawiałbym się o defensywę, w końcu mamy Diego Contento, któremu można zaufać. Ten zawodnik ma bardzo duży potencjał. Nie wykluczam jednak opcji sprowadzenia do klubu jakiegoś obrońcy, lecz jest to mało prawdopodobne. Mamy zaufanie do zespołu.” powiedział Nerlinger.
Dyrektor sportowy FCB jest optymistą również jeśli chodzi o start w rozgrywkach. ”Jestem przekonany, że dobrze rozpoczniemy ten sezon. Do meczu otwarcia z Wolfsburgiem powinniśmy być przygotowani w 100%. Mam nadzieję, że po kontuzji pachwiny szybko do zdrowia wróci Franck Ribery.” stwierdził Nerlinger. Christian ma także nadzieję, że sprawa udziału Ribery’ego we francuskiej „seks aferze” też szybko się wyjaśni i zawodnik będzie mógł skupić się już tylko na jak najlepszej grze w barwach Bayernu. ”Wierzę, że to niedługo się skończy i Franck będzie mógł się szybko skoncentrować na piłce.” zakończył Nerlinger. |
|
| źródło: www.goal.com | |
Strona do druku |
|
|
|
1| kopara 2010.07.25 15:43 potrzeba!!
|
|
|
2| greg1984 2010.07.25 16:30 "Nasze działania na rynku transferowym są w zasadzie zakończone" hehe dobre Mam pytanie jakie działania???:)
|
|
|
3| FCB4ever 2010.07.25 18:09 ktoś kto zrobił tę tabelę, to chyba sam sobie w domu na karteczkach zrobił losowanie
|
|
|
4| krol1997 2010.07.25 18:10 WOW!Już z Fiorentiną wygraliśmy 2:0 i zremisowaliśmy 1:1. tylko dlaczego nigdzie indziej nie ma o tych wynikach napisane?
|
|
|
5| kopara 2010.07.25 18:10 to był test na stronie!...nie denerwujcie się...
|
|
|
6| FCB4ever 2010.07.25 18:10 bo te wyniki to czyjś wymysł, komuś z adminów się chyba nudzi ;D
|
|
|
7| FCB4ever 2010.07.25 18:11 kopara no ok xD a Krzaku napisał,że to prawda bo jedna drużyna dojdzie w eliminacjach ;D to chyba, że sam żartował XD
|
|
|
8| krol1997 2010.07.25 18:18 Mogliście napisać że wygraliśmy 10:0 z Interem to by było fajnie.A Fiorentina zajęła 11 miejsce w Serie A
|
|
|
9| Krzaku 2010.07.25 19:38 Bo też mnie zdziwiła ta tabela ;D Jak ją zobaczyłem pomyślałem, że może było właśnie jakieś losowanie, a 3 drużyny są bo 1 bd dolosowana z tych co się kwalifikują xD
|
|
|
10| eriko 2010.07.25 20:01 jezeli bayern chce walczyć tylko o mistrzostwo niemiec i puchar niemiec to transferów nie trzeba ale jeżeli chce wygrać LM to transfery są potrzebne
|
|
|
11| kopara 2010.07.25 20:11 racja, jeżeli bundesliga, to damy rade ale w lidze mistrzów może zabraknąć sił.
|
|
|
12| buzzyny 2010.07.25 22:13 tylko środkowi obroncy potrzebni od zaraz któs chetny?:)
|
|
|
13| kapibar23 2010.07.26 07:48 trzeba miec jedynie nadzieje ze Van Gaal wypatrzy w rezerwach badz juniorach kolejny diament, z tym ze tym razem bedzie to srodkowy obronca... bo bez tego to taka barcelona czy inter nas po prostu rozniesie... szumne zapowiedzi transferow a w rzeczywistosci FCB sie tylko oslabia... khedira khedirą a o srodkowym obroncy nikt nie myslal, chiellini wyssany z palca, szkoda gadac a jest tylu konkretnych obroncow do wziecia i to za niezbyt duze pieniadze ;/ teraz nie bedziemy walczyc o LM ale o tytul na boiskach bundesligi bo rywale wzmacniaja swoje defensywy, jedynie hamburger traci obroncow, ale cala reszta nie proznuje... moze sie jeszcze dzialacze obudza?
|
|
|
14| Krzaku 2010.07.26 14:06 Dokładnie chocby taki Marcelo z Wisły był za grosze (3-3,5mln euro) do wzięcia to zgarnęło go PSV i pewnie za 2lata bd chciało za niego z 15mln euro. Niestety mamy słaby scouting zagraniczny w FCB i póki się to nie zmieni nie ma co liczyc na dobre transfery młodych zawodników za małe pieniądze...
|
|
|
15| kopara 2010.07.26 14:37 Arsenal ma zaj*** scouting ale teraz tylko na dzieciakach się opeirają, co wynika ze słabej gry. Ooczywiście, Bayern nie ma słabego scoutingu, przeciez Contento, Alaba, Badstuer, Kroos, Muller jakos trafili do rezerw:)
|
|
|
16| kapibar23 2010.07.26 18:06 kto na srodkowego obronce? ja osobiscie widze w tej roli badstubera i godina, na rezerwe demichelis a van buytena wystawilbym na liste transerowa, jest kilku mlodych obiecujacych chlopakow wiec moze chociaz jeden z nich prezentowalby sie na tyle przyzwoicie by mogl sie ogrywac w bundeslidze, zreszzta van gaal ma nosa i reke do mlodych graczy;)
|
|
|
17| kamilex19 2010.07.27 19:49 jasne mamy " najlepszych" stoperów na swiecie dwa stare wolne drewna
|
Serwis www.fcbayern.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Jeżeli którykolwiek z komentarzy łamie regulamin witryny, zgłoś administratorowi. |

| 1. | Thomas Müller | 1 |
| 2. | Bastian Schweinsteiger | 1 |
| ||

"Trener znajdzie jakiś wariant!" |
Jak ustawić avatar - felieton |
Felieton : Drużyna idealna |
„Apetyt” na sukces |
Felieton: Od zera do bohatera |
| Ubezpieczenia Dzierzoniow, HDI Dzierzoniow, Rajdy, galerie, zdjęcia, Darmowe Aliasy, Projektowanie Stron Internetowych, |

![]() |

|
Zarejestrowanych: 925 Ostatnio dołaczył: kawa Ostatnio komentował: krol1997 Wszystkich wiadomości: 1078 Wszystkich filmów: 73 Wszystkich komentarzy: 3875 Dzisiaj wiadomości: 3 Dzisiaj filmów: 0 Dzisiaj komentarzy: 0 |

| Copyright 2005-2008 Wszystkie Prawa Zastrzeżone FCBayern.pl | Design by maiki, cms by compose |