|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
| Diego odrzucany przez Bayern aż osiem razy ?! | |
| 2010.07.26; 09:05 / FCB4ever | komentarzy (12) |
Poprzedni sezon dla byłego piłkarza Werderu Brema, Diego był fatalny. Nie pokazał nic ciekawego, a jego Juventus dodatkowo zajął dopiero siódme miejsce i ledwo zakwalifikował się do III rundy eliminacyjnej Ligi Europejskiej. Diego mówił wiele razy – jeżeli ma on wrócić do Niemczech, to tylko do Bayernu.
Dyrektor sportowy Bayernu, Christian Nerlinger, zdradza, że doradcy Diego kilkakrotnie kontaktowali się z Bayernem. "Diego z Juventusu Turyn był mi jak do tej pory już przez ośmiu różnych agentów proponowany i każdy z nich myślał, że zacznę tańczyć ze szczęścia" – powiedział 36-latek. Menadżer Bayernu powiedział, że na ten sezon będzie tylko jedne wzmocnienie – nie chodzi tutaj o kupno jakiegoś piłkarza, lecz o powrót do dawnej formy Francka Ribery’ego. "Widzę Francka Ribery jako nasze nowe wzmocnienie. On ma za sobą najgorszy sezon w swojej karierze. W wielu rozmowach z nim zauważyłem, że jest bardzo zmotywowany i chce dać z siebie wszystko." |
|
| źródło: bild.de | |
Strona do druku |
|
|
|
1| kapibar23 2010.07.26 09:32 a gdzie obrona i bramkarz?????????????????
|
|
|
2| kopara 2010.07.26 10:11 To dobry zawodnik, ale zupełnie nie potrzebny, popieram kapibar23, gdzie obrona, gdzie bramkarz?Tego drugiego raczej nie kupimy, Butt ma nr 1 w tym sezonie na koszulce, to do czegos zobowiązuje. ;)
|
|
|
3| buzzyny 2010.07.26 13:28 i Dobrze robią że go udrzucają po tym jak w zeszłym roku oszukał Bayern nie nawidzę go Pierw negocjował kontrakt z Bayernem i powiedział że maja dać wyższą cene za niego bo się Juventus o niego stara a ci jak podwyższyli cenę bo im zalezało na nim do Poleciał do Juventus i podwyższył stawke że Bayern go chce a on chce grać dla juventusu teraz do niech się pindoli bo myslał że idzie do najlepszego klub świata a tu gówno i teraz do bayernu go ciągnie bo to był jednyny jeszcze klub który go chciał a teraz to nasi pokazali mu plecy xd i dobrze ;)
|
|
|
4| Krzaku 2010.07.26 14:13 Butt to chyba jednak nie Van der Sar i do 40 nie pociągnie na światowym poziomie...W obronie są dziury...To może byc najsłabszy punkt FCB w tym sezonie-defensywa...
|
|
|
5| Schweinsteiger 2010.07.26 15:24 Bayern kupuje samych pomocników i napastnikow a sprzedaje tylko obrone.Bayern powinien kupic takiego obronce ktory bedzie chcial grac w bayernie.
|
|
|
6| bufcio88 2010.07.26 15:30 normalnie się załamałem tą wiadomością, że nie będzie wzmocnień! Na dodatek zgadzam się z wami... gdzie obrona?!?! Masakra!
|
|
|
7| przemek7128 2010.07.26 15:48 Wedlug mnie to za duzo bo jak bastian odejdzie do realu to nici z pomocy a diego moze teraz nie blyszczy ale morze sie odbuduje w tym sezonie warto mu dac szanse jest to dobry mozg druzyny
|
|
|
8| KK6 2010.07.26 17:19 Bramkarzy mamy. Świetny Butt i młody Kraft w którego wierzę. Ale obrona to porażka:/ Brak alternatywy dla Contento na lewej obronie i na środku dla Badstubera i Breno;/ No chyba że Buyten
|
|
|
9| kapibar23 2010.07.26 18:02 bastian odejdzie i nici z pomocy? nawet jesli to ja osobiscie wole van der vaarta niz diego, w dodatku cena zapewnie przemawialaby za holendrem... a tak wogole to dajmy spokoj z linia pomocy bo naprawde w tej dziedzinie nie mozna narzekac na jakiekolwiek braki warto byloby naprawde wzmocnic obrone, a bramkarz... KK6 skoro chcesz wierzyc w takie rzeczy to prosze Cie powiedz mi ze jestes ksiedzem lub chociaz w seminarium bo jakos tego nie widze, jedynie twoja wiara moze sprawic ze nie bedzie problemu zbramkarzami w FCB na ten sezon....
|
|
|
10| Qpidyn1916 2010.07.26 20:16 Nie zgodze się tylko z jednym. Diego jest lepszy od van der Vaarta. Był niesamowity przed przejściem do Juve, w Juve zabrakło mu zgrania, ale to co w tej pokazuje w sparingach to sam Iniesta z Xavim by mu bili brawo.
|
|
|
11| kapibar23 2010.07.27 16:46 spox diego jest dobry w ofensywie ale nie wie za bardzo co to defensywa i tym sie rozni od van der vaarta. generalnie pomocnikow nie potrzeba w FCB bo mamy ich nadmiar, wiec tak czy siak nie bedzie tragedii jesli to prawda co mowia o tym transferze.
|
|
|
12| Schweinsteiger 2010.07.28 12:31 Ja bym kupił tylko jednie pomocnika na miejsce Van Bommela.Niech kupią jakiegos dobrego niezadrogiego srodkowego pomocnika.Dlaczego nie za drogiego?Dlatego ze potem bedzie sie zalowac ja z Gomezem.
|
Serwis www.fcbayern.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Jeżeli którykolwiek z komentarzy łamie regulamin witryny, zgłoś administratorowi. |

| 1. | Thomas Müller | 1 |
| 2. | Bastian Schweinsteiger | 1 |
| ||

"Trener znajdzie jakiś wariant!" |
Jak ustawić avatar - felieton |
Felieton : Drużyna idealna |
„Apetyt” na sukces |
Felieton: Od zera do bohatera |
| Ubezpieczenia Dzierzoniow, HDI Dzierzoniow, Rajdy, galerie, zdjęcia, Darmowe Aliasy, Projektowanie Stron Internetowych, |

![]() |

|
Zarejestrowanych: 926 Ostatnio dołaczył: kondzik1999 Ostatnio komentował: RmaistersFUN Wszystkich wiadomości: 1079 Wszystkich filmów: 73 Wszystkich komentarzy: 3877 Dzisiaj wiadomości: 0 Dzisiaj filmów: 0 Dzisiaj komentarzy: 0 |

| Copyright 2005-2008 Wszystkie Prawa Zastrzeżone FCBayern.pl | Design by maiki, cms by compose |