|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
| Demichelis i van Buyten stoczą bój | |
| 2010.07.27; 14:59 / Patrykocz | komentarzy (19) |
We wczorajszym treningu Bayernu mocno konkurowali ze sobą dwaj zawodnicy Bayernu Monachium - Demichelis i van Buyten, którzy muszą walczyć o miejsce w pierwszym składzie. Jak sam stwierdził dyrektor Bayernu - Christian Nerlinger, Badstuber będzie grał na środku:
"Holger Badstuber będzie grał w środku. Warto było by pozyskać kogoś na lewą obronę, wtedy walka w środku pola w Bayernie wzrośnie, gdyż Holger skupi się tylko i wyłącznie na grze w środku pola. Daniel van Buyten oraz Martin Demichelis będą musieli stoczyć ten bój o miano drugiego środkowego obrońcy w zespole." Daniel rozegrał w ostatnim sezonie 31 spotkań, strzelając sześć bramek dla Bayernu, Martin zaś rozegrał 21 spotkań raz trafiając do bramki przeciwnika. Który z piłkarzy waszym zdaniem powinien grać obok młodej perełki Bayernu - Holgera Badstubera? |
|
| źródło: bild.de | |
Strona do druku |
|
|
|
1| przemek7128 2010.07.27 15:13 Zdecydowanie Daniel poniewaz on jest uniwersalny jak bayern sobie nie radzi to zawsze on wedruje na atak wiec jestem za nim:
|
|
|
2| miara 2010.07.27 15:33 Zdecydowanie Demichelis , jest zdecydownie lepszy . jest szybszy zwrotniejszy a nie co ten drewniak van buyten. grając u boku Van buytena w tamtym sezonie demichelis sie uwsteczniał i stąd wynikały jego błedy a takze z braku koncentracji .
|
|
|
3| krol1997 2010.07.27 16:28 Ja tak samo jak przemek7128
|
|
|
4| Tailgunner 2010.07.27 16:39 Ja tak samo jak miara :)
|
|
|
5| kapibar23 2010.07.27 16:43 tylko i wylacznie demichelis! co z tego ze van buyten pojdzie do przodu i strzeli bramke skoro w nastepnym meczu stracimy przez niego dwie? ogolnie jestem za pozyskaniem nowego srodkowego obroncy, moj faworyt to Godin, a wtedy van buytena mozna sprzedac, poki jest jeszcze cos wart. gosc jest najmniej zwrotnym obronca jakiego widzialem, ma problemy z szybkimi zwinnymi napastnikami i ten jego slynny odbior pilki " na raz" cos strasznego!!!
|
|
|
6| Maksiu 2010.07.27 17:45 Ci co wolą Daniela niech zauważą, że za powód podają bramkostrzelność van Buytena, a to nie jest najważniejsza cech obrońcy. Zdecydowanie Micho:)
|
|
|
7| KK6 2010.07.27 18:24 BRENO!!!!!!!!!
|
|
|
8| kamilex19 2010.07.27 19:45 dwa drewna porażka, nalezy kupić dobrego stopera bo jak nie to bedzie kicha
|
|
|
9| jozekpowrozek 2010.07.27 20:48 oczywiście van buyten. jest zdecydowanie lepszy.
KK6 wspomniał o Breno, jak dla mnie tego gościa trzeba jak najszybciej sprzedać, sieje tylko strach z tyłu i nawet na ławkę jest za słaby.
|
|
|
10| KK6 2010.07.27 20:59 jozekpowrozek skąd masz te rewelacje?
|
|
|
11| miara 2010.07.27 21:57 Haha jozekpowrozek smieszny jestes Van buyten lepszy od demichelisa , a na dodatek mówisz ze breno jest za słaby nawet na ławke chyba nie widziałes breno na wypozyczeniu w norymberdze co czyscił dopóki nie złapał kontuzji . wtedy breno zaczął siwetie grac w kazdym meczu nota to była 2 lub 2,5 .
|
|
|
12| PODOL 2010.07.27 22:03 miara no nie godej zas ze Breno sie dobrze spisywal w tej nurymberdze mial mecze swietne ale tez mial przecietne a co do obroncow to bym postawil na tego Breno bo niema na kogo Daniel i Demichelis sa slabi kazdy ich ogrywa a jak widzialem Demichelisa w Argentynie to juz wogule ten jego kiks mieli kupic dobrego obronce a z drugiej strony zaluje ze oddali Borussi dortmunt Matsa Humellsa on by byl dobry ograli by sie z Badstuberem przez ten rok pozdro
|
|
|
13| buzzyny 2010.07.27 22:24 ja widzę że że podstawowymi bedę daniel i badstuber bo sie lepiej rozumieja jak widziałem ale jak daniel bedzie tak mało zwrotny to demichelis bedzie zamiast nie go a ostatecznie breno i badstuber bedą podstawą u trenera bo w nich uwierzą xd;)
|
|
|
14| bufcio88 2010.07.28 04:26 bez obrazy Podol ale po pierwsze to w ogóle jak piszesz to masakra( w ogóle)! ale nie ważne! ale ja w obronie to raczej widzę Contento i breno... ja uważam jedną rzecz za najważniejszą by ekipa się zgrała... bo według mnie to (widać to po realu), że kasa i zmiany w ekipie to nie wszystko! dajmy tym młodym zawodnikom czas,a sądzę że wyniki przyjdą w miarę czasu... ja wiem , że każdy chce wygranej FC BAYERNU! co sezon... ale wiadomo jak jest... Pozdrawiam fanów FCBM !!!!
|
|
|
15| kopara 2010.07.28 10:12 Drodzy użytkownicy muszę się z wami pożegnać, już nie będę zarządzał i pisał na tej stronie. Odchodze z przyczyn technicznych z tej strony. Będę pisał na innej stronie, również Bayernu, ale nie będę jej tutaj reklamował. Mój nick to Kopara/Patrykocz :) Życzę miłego czytania newsów i pozdrawiam
|
|
|
16| Kotek 2010.07.28 10:14 pera mertesackera .i niech contento gra po lewej .fajnie zeby belhadj u nas zawital. mial pojsc do jakiegos arabskiego klubu ale pozniej to zdementowano .pozdro
|
|
|
17| Schweinsteiger 2010.07.28 12:26 Moim zdaniem powinien te miejsce w pierwszym składzie dostac Van Buyten, poniewaz strzela sporo bramek i jest od Demichelisa w obronie troche lepszy.
|
|
|
18| mariuszpacholar 2010.07.28 13:06 a co wy o contento zapominacie
|
|
|
19| kamilex19 2010.07.31 17:50 Mój skład
butt
lahm holger breno diego
ribery schweni toni roben
olić thomas.
Moim zdaniem było by dobrze należy dać szanse na gre toniemu bo to duży talent będzie to z korzyścią dla klubu i repry.
|
Serwis www.fcbayern.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Jeżeli którykolwiek z komentarzy łamie regulamin witryny, zgłoś administratorowi. |

| 1. | Thomas Müller | 1 |
| 2. | Bastian Schweinsteiger | 1 |
| ||

"Trener znajdzie jakiś wariant!" |
Jak ustawić avatar - felieton |
Felieton : Drużyna idealna |
„Apetyt” na sukces |
Felieton: Od zera do bohatera |
| Ubezpieczenia Dzierzoniow, HDI Dzierzoniow, Rajdy, galerie, zdjęcia, Darmowe Aliasy, Projektowanie Stron Internetowych, |

![]() |

|
Zarejestrowanych: 925 Ostatnio dołaczył: kawa Ostatnio komentował: krol1997 Wszystkich wiadomości: 1078 Wszystkich filmów: 73 Wszystkich komentarzy: 3875 Dzisiaj wiadomości: 3 Dzisiaj filmów: 0 Dzisiaj komentarzy: 0 |

| Copyright 2005-2008 Wszystkie Prawa Zastrzeżone FCBayern.pl | Design by maiki, cms by compose |